2811103525 6979422768 Λεβήνου 74, Ηράκλειο gorgoraptisp@gmail.com
hero image


 

Δρ. Πέτρος Γοργοράπτης MD, FEBU
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος - Ηράκλειο Κρήτη

 

 

Ο Δρ. Πέτρος Γοργοράπτης MD, FEBU είναι Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή της Κρήτης και ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στην Ουρολογία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης και ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας στην Ουρολογία.

Είναι μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και διαθέτει τον τίτλο του μέλους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ουρολογίας (Fellow of the European Board of Urology). Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει υπηρετήσει ως Επικουρικός Επιμελητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ερυθρός, όπου απέκτησε σημαντική χειρουργική εμπειρία στην Ενδοσκοπική και Λαπαροσκοπική Ουρολογία και διοργάνωσε το ιατρείο Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή, ευρωπαϊκά και εθνικά συνέδρια και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.

 

Ο κ. Γοργοράπτης Πέτρος είναι κάτοχος του τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών «Ανδρική Υπογονιμότητα: Εργαστηριακή Διερεύνηση και Θεραπευτική Αντιμετώπιση» με υψηλό επίπεδο κατάρτισης και ειδικό ενδιαφέρον στην υπογονιμότητα ζεύγους.