2811103525 6979422768 Λεβήνου 74, Ηράκλειο gorgoraptisp@gmail.com


 

Δρ. Πέτρος Γοργοράπτης MD, FEBU
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος - Ηράκλειο Κρήτη

 

Ο Δρ. Πέτρος Γοργοράπτης MD, FEBU είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος που διατηρεί ένα ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή της Κρήτης και ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στην Ουρολογία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης και ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας στην Ουρολογία.  Είναι μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και διαθέτει τον τίτλο του μέλους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ουρολογίας (Fellow of the European Board of Urology).

 

 

Ανδρική Υπογονιμότητα

Ανδρική Υπογονιμότητα

Σύμφωνα με τον ορισμό της υγείας, όπως αυτός έχει διατυπωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.), η υπογονιμότητα αποτελεί διαταραχή της υγείας και χρήζει αντιμετώπισης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στυτική Δυσλειτουργία

Στυτική Δυσλειτουργία

Η στύση είναι ένα περίπλοκο φαινόμενο που προϋποθέτει μια ευαίσθητη και καλά ενορχηστρωμένη ισορροπία μεταξύ νευρολογικών, αγγειακών και ορμονικών διεργασιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καρκίνος Προστάτη

Καρκίνος Προστάτη

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί το συχνότερο καρκίνο στους άνδρες του Δυτικού κόσμου και τη δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο στον ανδρικό πληθυσμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιοψία προστάτη

Βιοψία προστάτη

Η βιοψία προστάτη είναι μια επεμβατική εξέταση που σκοπό έχει τη λήψη μικρών δειγμάτων ιστού από τον προστάτη αδένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λιθίαση

Λιθίαση

Λιθίαση ουροποιητικού είναι η δημιουργία λίθου ή λίθων μέσα στην αποχετευτική μοίρα του ουροποιητικού συστήματος (πυελοκαλυκικό σύστημα του νεφρού, ουτητήρας, ουροδόχος κύστη, ουρήθρα).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη

Η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη

Καλοήθης υπερπλασία του προστάτη (ΚΥΠ) ονομάζεται η προοδευτική αύξηση του μεγέθους του αδένα που παρατηρείται μετά τα 40 έτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ